Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Καμμένος: Kοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας – Κύπρου
Π. Καμμένος: Kοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας – Κύπρου

Π. Καμμένος: Kοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας – Κύπρου

Την πεποίθηση ότι θα ξαναμπεί μπροστά η οικονομία της Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στον εορτασμό της 55ης επετείου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Με φρούριο την και πίστη στο Θεό θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε , μετά την αποψινή του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος συγχάρηκε τον κ. Καμμένο για την επανεκλογή του και για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων. Επίσης, ευχήθηκε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, που δοκιμάζει την Ελλάδα και τον λαό.

Εξάλλου, ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι με τον Κύπριο ομόλογο του υπάρχει άριστη συνεργασία , η οποία θα επεκταθεί, «γιατί Ελλάδα και έχουν κοινή αμυντική πολιτική».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο Ελληνισμός και η έχουν κοινή πορεία» και ότι ο Ελληνισμός πέρασε δύσκολες μέρες, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις. Αλλά, όπως τόνισε: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει , δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά».

Τον Έλληνα υπουργό συνοδεύουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση