Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Οριστικό «λουκέτο» στο Mega
Οριστικό «λουκέτο» στο Mega

Οριστικό «λουκέτο» στο Mega

Την ποχώρησή της πό το εταιρικό σχήμα της Τηλέτυπος (ΜΕGA) ανακοίνωσε η εταιρεία Ascope Trading Ltd, συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους, η εταιρεία, με της προς το Δ.Σ ενημέρωσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεται να συνεχίσει  τις με τους , τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί άλλος μέτοχος που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το επιχειρησιακό .

Ενημέρωσε ακόμη το ΔΣ της εταιρίας ότι εκτιμά ότι το σύνολο των μετόχων θα πρέπει να συνεισφέρουν στην πληρωμή των οφειλών εργαζόμενους, με βάση το ποσοστό τους στο μετοχικό κεφάλαιο.

Η ανακοίνωση:

«Το σημερινό ΔΣ της Τηλέτυπος ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο του , μετά από τις που έγιναν στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας. Οι βασικοί μέτοχοι την περίοδο αυτή ήταν εταιρίες συνδεδεμένες με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη, η εταιρία Alter Ego ιδιοκτησίας του Ε. Μαρινάκη (που αγόρασε τις μετοχές του ), η εταιρία Dimera του Ι. Σαββίδη (που αγόρασε μέρος των μετοχών του Πήγασου) και η εταιρία Πήγασος του Φ. Μπόμπολα.

Το νέο ΔΣ αναλαμβάνοντας τη είχε ως μοναδικό στόχο την εξυγίανση και τη συνέχιση της λειτουργιάς του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση