Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Οριστικό «λουκέτο» στο Mega
Οριστικό «λουκέτο» στο Mega

Οριστικό «λουκέτο» στο Mega

Την ποχώρησή της πό το εταιρικό σχήμα της Τηλέτυπος (ΜΕGA) ανακοίνωσε η εταιρεία Ascope Trading Ltd, συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους, η εταιρεία, με της προς το Δ.Σ ενημέρωσε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν προτίθεται να συνεχίσει  τις διαβουλεύσεις με τους πιστωτές, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί άλλος μέτοχος που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει το .

Ενημέρωσε ακόμη το ΔΣ της εταιρίας ότι εκτιμά ότι το σύνολο των μετόχων θα πρέπει να συνεισφέρουν στην πληρωμή των οφειλών εργαζόμενους, με βάση το ποσοστό τους στο μετοχικό κεφάλαιο.

Η :

«Το σημερινό ΔΣ της Τηλέτυπος ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο του , μετά από τις που έγιναν στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας. Οι βασικοί μέτοχοι την περίοδο αυτή ήταν εταιρίες συνδεδεμένες με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη, η εταιρία Alter Ego ιδιοκτησίας του Ε. Μαρινάκη (που αγόρασε τις του ), η εταιρία Dimera του Ι. Σαββίδη (που αγόρασε μέρος των μετοχών του Πήγασου) και η εταιρία Πήγασος του Φ. Μπόμπολα.

Το νέο ΔΣ αναλαμβάνοντας τη είχε ως μοναδικό στόχο την εξυγίανση και τη συνέχιση της λειτουργιάς του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση