Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Ομιλητής στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα ο Κώστας Αγοραστός
Ομιλητής στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα ο Κώστας Αγοραστός

Ομιλητής στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα ο Κώστας Αγοραστός

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος συμμετέχει ως ομιλητής  στις του 7ου Συνεδρίου για την Περιφερειακή στην Πάτρα. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την  εφημερίδα «Πελοπόννησος»  και αποτελεί τη σπουδαιότερη ετήσια οικονομικών, πολιτικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών παραγόντων με θέμα την της περιφέρειας.

Ο κ. Αγοραστός θα είναι ομιλητής  στην εναρκτήρια συνεδρία με θέμα «Μια ολιστική στρατηγική για την Περιφερειακή . Που βρισκόμαστε σήμερα – Που θέλουμε να πάμε»,  την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 10 π.μ.

Στην ίδια συνεδρία έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν ακόμη ο Γεώργιος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας με θέμα “Σύγχρονη Διακυβέρνηση: Επιτελικό κράτος και με τις Περιφέρειες- Εφαρμογές και παραδείγματα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση”, ο  Γιώργος Σταθάκης, πρ. Υπουργός, Εκπρόσωπος Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. ο  Γεώργιος Παπανδρέου, πρ. Πρωθυπουργός, Εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ, ο Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Θεόδωρος Λουλούδης, Εκδότης Εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και η Όλγα Καραπάνου-Crawford, Master of Wine και Αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος «Achaia Clauss».

Επιδίωξη του Συνεδρίου αποτελεί η καταγραφή του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για την ευρύτερη περιοχή και η εκ του σύνεγγυς επαφή όσων σχεδιάζουν και εφαρμόζουν, ενδιαφέρονται ή επηρεάζονται από τις πολιτικές που χαράσσονται σε περιφερειακό επίπεδο. Το 7o πραγματοποιείται από την Πέμπτη 19 έως το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss, στο Πετρωτό Πάτρας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

  • Δωροθέα Κολυνδρίνη: Επαναλειτουργία του ιστορικού «Μουτζούρη» στο Πήλιο #Μουτζούρης - https://t.co/1QFXrufECg -

"Αλιεύοντας" την είδηση