Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ομάδα φοιτητών προπηλάκισε την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών
Ομάδα φοιτητών προπηλάκισε την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Ομάδα φοιτητών προπηλάκισε την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

ια προπηλακισμούς κατηγορεί η Πρύτανης του Πατρών ομάδα φοιτητών κατά τη διάρκεια της ς των Προέδρων όλων των Τμημάτων προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανεπιστήμιο τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Οπως αναφέρει η πρυτανεία σε ανακοίνωσή της στη προσήλθαν περίπου 150 άτομα τα οποία εξέθεσαν τα προτά τους και έγινε συζήτηση με την Πρύτανη και τους Προέδρους των Τμημάτων. Στη συνέχεια «μετά από την αναχώρηση των φοιτητών παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία με προπηλακισμούς εναντίον της Πρυτάνεως και των Προέδρων, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ς και την Σύγκλητο, που ήταν ορισμένη για σήμερα, εμποδίζοντας βίαια την αποχώρησή τους από την αίθουσα.».

 Η Πρυτανεία εξέφρασε τη λύπη της για τα γεγονότα, που όπως αναφέρει «δεν συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό δι, διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πατρών και τελικά δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας».

Το περιστατικό σημειώνεται λίγα 24ωρα μετά τη νέα στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Αγγελου Συρίγου με αφίσες που φέρουν τη του και οι οποίες γέμισαν τοίχους του ιδρύματος, αλλά και πολλές γωνιές στο , τα Εξάρχεια και τις οδούς Ασκληπιού και Μαυρομιχάλη. Η αφίσα έφερε επίσης τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από κείμενο κατά του πανεπιστημιακού.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση