Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group

Ανοιχτά όλ τ ενδεχόμενα για την ημερομηνία διεξς του Eurogroup αφήνουν από την ΕΕ και το υπουργείο Οικονομικών, την που, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Brussels Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα μέλη της ελληνικής αποστολής που συμμετέχουν στο Brussels Group επιστρέφουν σήμερα στην Αθήνα. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εκ νέου σύγκληση στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Tην ίδια , κυβερνητικές και κοινοτικές αναφέρουν ότι ίσως αύριο Τετάρτη συγκληθεί το Euro Working Group, χωρίς, ωστόσο, επί του παρόντος να επιβεβαιώνεται η πραγματο, επίσης αύριο Τετάρτη, του Eurogroup, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Euro Working Group.

Σακελλαρίδης: Περνάμε στο δεύτερο στάδιο της ς

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η 1η φάση των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και η σκυτάλη των συζητήσεων περνάει στην Αθήνα και τα τεχνικά κλιμάκια για ανταλλαγή στοιχείων.

Τόνισε μάλιστα πως οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, έγιναν πολλά βήματα και από τις δύο πλευρές και διαπιστώνεται θετική πρόοδος. Ο κ.Σακελλαρίδης πρόσθεσε πως με τα έως τώρα Euro Working Group θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Πηγή: iefimerida.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση