Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ημερομηνία διεξαγωγής του Eurogroup αφήνουν από την και το υπουργείο Οικονομικών, την ώρα που, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο , ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Brussels Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα μέλη της ελληνικής αποστολής που συμμετέχουν στο Brussels Group επιστρέφουν σήμερα στην . Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εκ νέου σύγκληση στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Tην ίδια ώρα, κυβερνητικές και κοινοτικές αναφέρουν ότι ίσως αύριο Τετάρτη συγκληθεί το Euro Working Group, χωρίς, ωστόσο, επί του παρόντος να επιβεβαιώνεται η πραγματοποίηση, επίσης αύριο Τετάρτη, του Eurogroup, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Euro Working Group.

Σακελλαρίδης: Περνάμε στο δεύτερο στάδιο της διαπραγμάτευσης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η 1η φάση των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και η σκυτάλη των συζητήσεων περνάει στην και τα τεχνικά κλιμάκια για ανταλλαγή στοιχείων.

Τόνισε μάλιστα πως οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό , έγιναν πολλά βήματα και από τις δύο πλευρές και διαπιστώνεται θετική πρόοδος. Ο κ.Σακελλαρίδης πρόσθεσε πως με τα έως τώρα Euro Working Group θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση