Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό σε εκδήλωση της κίνησης “Δημιουργία, ξανά”
Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό σε εκδήλωση της κίνησης “Δημιουργία, ξανά”

Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό σε εκδήλωση της κίνησης “Δημιουργία, ξανά”

Το μας σύστημα ήταν πάντα μια πληγή που, αντί να θεραπευθεί, αφέθηκε, με ευθύνη ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, να κακοφορμίσει και πλέον απειλεί με κατάρρευση το σύνολο της Οικονομίας. Θεραπεύεται; Ναι, αν σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε. Ο μόνος τρόπος δημιουργίας ενός δίκαιου, αποτελεσματικού και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος είναι η μετατροπή του σημερινού κλεπτοκρατικού που ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν “αναδιανεμητικό”, σε ανταποδοτικό & κεφαλαιοποιητικό με ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέα, ιδιωτικού ή δημόσιου.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πόσο θα διαρκέσει η μεταβατική περίοδος; Θα υπάρξουν χαμένοι; Υπάρχει τρόπος να μη καταρρεύσει το σύστημα και η κοινωνία κατά το μεταβατικό διάστημα, και επιπλέον να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός ανάπτυξης;

Αυτά είναι τα θέματα που θα αναπτυχθούν στη που διοργανώνει η “Δημιουργία, ξανά” το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου στις 20:00 στην αίθουσα ΕΡΑΤΩ Β’ του ξενοδοχείου Hilton, στο πλαίσιο του Money Show.

Θα μιλήσουν οι: Θάνος Τζήμερος, της “Δημιουργίας”, Ματθαίος Παπακυρίτσης, Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της “Δημιουργίας”, Νίκος Νικολαίδης, Επιχειρηματίας, Γιάννης Σαρρής, Γενικός Διευθυντής δημιουργίας, ξανά! και διαδικτυακά ο Πάνος Ζαμπέλης μαθηματικός, αναλογιστής, και διευθύνων σύμβουλος της ΑΟΝ Hewitt, π. Πρόεδρος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αναλογιστών και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης των ΕΛΤΑ.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση