Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση
Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση

Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση

Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στην λύση του οι υπουργοί Οικονομικών της ς και της ερμανίας, κατά την διάρκεα της συνάντησης τους στο Βερολίνο.

Οι κκ. και Σόιμπλε συνομίλησαν για περίπου μιάμιση και σύμφωνα με πληροφορίες απο το υπουργείο Οικονομικών, εξετάστηκε σε βάθος η δομή του προβλήματος και υπήρξε κοινός ως προς τον προσδιορισμό του αλλά απο το υπουργείο ξεκαθαρίζουν ότι υπήρξε διαφορετική προσέγγιση ως προς τον τρόπο επίλυσης του πρόβληματος. Επί της ουσίας, απο το υπουργείο σημειώνουν ότι ο κ. καησε σαφές πώς τα μνημόνια δεν είναι ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος.

Στις του αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για “μακρά, παραγωγική συνάντηση σε εξαιρετικά φιλική , η οποία θα βοηθήσει στην ενίσχυση της διαδικασίας” και κάλεσε τους εκλεγμένους πολιτικούς να αναλάβουν την ευθύνη τους για το της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες παραχωρήσεις, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Δεν διαπραγματευόμασταν. Θέταμε κοινό τόπο».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση