Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση
Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση

Βαρουφάκης-Σόιμπλε:Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στη λύση

Συμφώνησαν στο πρόβλημα, διαφώνησαν στην λύση του οι υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδας και της Γερμανίας, κατά την διάρκεα της συνάντησης τους στο Βερολίνο.

Οι κκ. και Σόιμπλε συνομίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες απο το υπουργείο Οικονομικών, εξετάστηκε σε βάθος η δομή του προβλήματος και υπήρξε κοινός τόπος ως προς τον προσδιορισμό του αλλά απο το υπουργείο ξεκαθαρίζουν ότι υπήρξε διαφορετική προσέγγιση ως προς τον τρόπο επίλυσης του πρόβληματος. Επί της ουσίας, απο το υπουργείο σημειώνουν ότι ο κ. κατέστησε σαφές πώς τα μνημόνια δεν είναι ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την , ο κ. μίλησε για “μακρά, παραγωγική σε εξαιρετικά φιλική , η οποία θα βοηθήσει στην ενίσχυση της διαδικασίας” και κάλεσε τους εκλεγμένους πολιτικούς να αναλάβουν την ευθύνη τους για το μέλλον της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Απαντώντας σε σχετικά με το εάν υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες παραχωρήσεις, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Δεν διαπραγματευόμασταν. Θέταμε κοινό τόπο».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση