Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » ΣΒΘΣΕ: Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία
ΣΒΘΣΕ:  Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία

ΣΒΘΣΕ: Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία

Μι ιδιίτερα δύσκολη περίοδο διέρχεται η χ και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Η Ελληνική Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη άμεσα και απολύτως έγκαιρα στις απαιτήσεις για την της υγείας, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες, με πρωταρχικό στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την αποτελεσματική διαχείριση των πιέσεων που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παράλληλα, νομοθετεί, στo πλαίσιo των δυνατοτήτων της ς, σειρά μέτρων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και συνολικά της ς.

Συστατικό στοιχείο για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αποτελεί η ατομική ευθύνη για την προστασία της συλλογικής υγείας.

Οι ελληνικές και οι δοκιμάζουν τις αντοχές τους, καθώς η οικονομική δραστηριότητα μειώνεται, η κατανάλωση περιορίζεται και η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται αντιμέτωπη με εντεινόμενες .

Με ωριμότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα καλούμαστε να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση