Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » ΣΒΘΣΕ: Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία
ΣΒΘΣΕ:  Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία

ΣΒΘΣΕ: Να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διέρχεται η χώρα και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Η Ελληνική Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη άμεσα και απολύτως έγκαιρα στις απαιτήσεις για την της ς, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες, με πρωταρχικό στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την αποτελεσματική διαχείριση των πιέσεων που δέχεται το Εθνικό Υγείας.

Παράλληλα, νομοθετεί, στo πλαίσιo των δυνατοτήτων της ς, σειρά μέτρων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και συνολικά της ς.

Συστατικό στοιχείο για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αποτελεί η ατομική ευθύνη για την της συλς ς.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους, καθώς η οικονομική δραστηριότητα μειώνεται, η κατανάλωση περιορίζεται και η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται αντιμέτωπη με εντεινόμενες .

Με ωριμότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα καλούμαστε να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση