Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Στο συνέδριο του ΣΕΠΕ για την Ψηφιακή Οικονομία ο Κώστας Αγοραστός
Στο συνέδριο του ΣΕΠΕ για την Ψηφιακή Οικονομία ο Κώστας Αγοραστός

Στο συνέδριο του ΣΕΠΕ για την Ψηφιακή Οικονομία ο Κώστας Αγοραστός

Στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στην Αθήνα θα τοποθετηθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο ΣΕΠΕ, έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια δυναμικής πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη συγκρότηση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για μια σύγχρονη, και ανταγωνιστική Ελλάδα, διοργανώνει συνέδριο για την Οικονομία, το digital economy forum 2016 με τίτλο «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή».

Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο του συνεδρίου είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, στο συνέδριο συμμετέχουν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Η τοποθέτηση του κ. Αγοραστού αφορά στην θεματική ενότητα « Πολιτεία» και τους τρόπους καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης της δημόσιας διοίκησης, καθώς και μείωσης της γραφειοκρατίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση