Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Δημοσιονομικό κενό και διαπραγματεύσεις στη συνάντηση Παππά – Τσακαλώτου με Μοσκοβισί
Δημοσιονομικό κενό και διαπραγματεύσεις στη συνάντηση Παππά – Τσακαλώτου με Μοσκοβισί

Δημοσιονομικό κενό και διαπραγματεύσεις στη συνάντηση Παππά – Τσακαλώτου με Μοσκοβισί

 

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομιών Υποθέσεων, Πιερ είχαν το απόγευμα ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς και ο υπουργός αναπληρωτής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι οποίοι βρίσκονται στις Βρυξέλλες εξουσιοδοτημένοι από τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσουν σε , προκειμένου να επιτευχθούν συγκλίσεις στην κατεύθυνση επίτευξης ς με τους εταίρους.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη στις Βρυξέλλες στον απόηχο της κοινοποίησης προς την Αθήνα σαφούς μηνύματος από τις εταίρους ότι θα πρέπει να υπάρξει ορατή πρόοδος στη διαπραγμάτευση πριν τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με την κ. και τον κ. Ολαντ την Τετάρτη.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της ς που επιδιώκεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε μεσοπρόθεσμη διευθέτηση, που θα αντιμετωπίσει το χρηματοδοτικό κενό και την έλλειψη ς, για να προσθέσει ότι μια παράταση του υπάρχοντος προγράμματος από μόνη της, εάν συνεχισθεί με τα ίδια χρηματοδοτικά , δεν αντιμετωπίζει τα προτα. Επισήμανε, επίσης, ότι η στην πρόταση της έχει θέσει το ζήτημα του χρέους.

ια την προοπτική ψήφισης ενδεχόμενης συμφωνίας στη Βουλή, ο κ. Σακελλαρίδης εμφανίσθηκε βέβαιος ότι εάν μια συμφωνία γιατί στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τέτοια που θα ψηφιστεί από τους βουλευτές του κόμματος.

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση