Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης
Πρωτοβουλία του ΣΕΒ  για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης

Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης

Επόμενος σταθμός η πόλη του Βόλου

Μετά τη και την επόμενος σταθμός της πρωτοβουλίας του ΣΕΒ, για την ενίσχυση της περιφερειακής ς και την συλ έκφραση όλων των παραγωγικών δυνάμεων για περισσότερες επενδύσεις, καλύτερες δουλειές, δυναμικές εξαγωγές και καινοτομία είναι ο Βόλος.

Στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας του ΣΕΒ και με βασικούς άξονες «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» πραγματοποιείται επίσκεψη μελών της Διοίκησης και στελεχών του Συνδέσμου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Κων/νο Μπίτσιο και το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ Μιχάλη Τσαμάζ, στην πόλη του Βόλου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα επαφών της αντιπροσωπείας του ΣΕΒ στο Βόλο, περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου, ενώ σε συνεργασία με τον πραγματοποιείται ειδική , με θέμα: «Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων» ( Domotel Xenia Volos City Hotel, 15:30-18:30).

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις από αρμόδια στελέχη του ΣΕΒ των εξελίξεων στα , καθώς και στη βιομηχανική χωροθέτηση και αδειοδότηση με τη συμμετοχή της Ειρήνης Πιτταρά, προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αδειοδότησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Πάρκων, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και εκπρόσωπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη συνέχεια, θα αναλυθούν οι εξελίξεις στο εταιρικό δίκαιο: Εξαγορές, συγχωνεύσεις, νόμος ΑΕ και ΕΠΕ και η ολοκληρώνεται με την παρουσίαση ειδικών θεμάτων στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, από τον Μιχάλη Τσαούτο, αντιπρόεδρο του .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση