Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης
Πρωτοβουλία του ΣΕΒ  για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης

Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη στήριξη της περιφερειακής ανάπτυξης

Επόμενος σταθμός η πόλη του Βόλου

Μετά τη και την Πάτρα επόμενος σταθμός της πρωτοβουλίας του ΣΕΒ, για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης και την συλλογική έκφραση όλων των παραγωγικών δυνάμεων για περισσότερες επενδύσεις, καλύτερες δουλειές, δυναμικές εξαγωγές και είναι ο Βόλος.

Στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας του ΣΕΒ και με βασικούς άξονες «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» πραγματοποιείται επίσκεψη μελών της Διοίκησης και στελεχών του Συνδέσμου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Κων/νο Μπίτσιο και το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ Μιχάλη Τσαμάζ, στην πόλη του Βόλου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα επαφών της αντιπροσωπείας του ΣΕΒ στο Βόλο, περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου, ενώ σε συνεργασία με τον ΣΒΘΚΕ πραγματοποιείται ειδική εκδήλωση, με θέμα: «Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων» (ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos City Hotel, 15:30-18:30).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η πρόεδρος του ΣΒΘΚΕ και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ Ελένη Κολιοπούλου, ενώ κεντρική ομιλία με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και προοπτικές Ανάπτυξης» θα απευθύνει ο Μ. Τσαμάζ, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ.

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις από αρμόδια στελέχη του ΣΕΒ των εξελίξεων στα εργασιακά, καθώς και στη βιομηχανική χωροθέτηση και αδειοδότηση με τη συμμετοχή της Ειρήνης Πιτταρά, προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αδειοδότησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Πάρκων, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και εκπρόσωπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη συνέχεια, θα αναλυθούν οι εξελίξεις στο εταιρικό δίκαιο: Εξαγορές, συγχωνεύσεις, νόμος ΑΕ και και η εκδήλωση ολοκληρώνεται με την παρουσίαση ειδικών θεμάτων στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, από τον Μιχάλη Τσαούτο, αντιπρόεδρο του ΣΒΘΚΕ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση