Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας
Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας

Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας

Καλούν οι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α 

Ερώτηση με παράλληλο αίτημα κατάθεσης εγγράφων για το θέμα της χρηματοδότησης των , υπεβλήθη στη Βουλή από του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρος .

Την ώρα που οι καλούνται να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, με πενιχρά ποσά που χορηγούνται με το σταγονόμετρο. Την ώρα που η Κυβέρνηση της επέλεξε να μην ενισχύσει εμπροσθοβαρώς την οικονομία, διατυμπανίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», την ίδια ώρα διένειμε δημόσιο χρήμα αδρά, χωρίς διαφάνεια και σαφή κριτήρια, προκαλώντας την κοινωνία.

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αιτούνται την κατάθεση των εκδοθέντων τιμολογίων και των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ των Μηνών Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2020 των Μέσων Ενημέρωσης που έλα αμοιβή για την προβολή των διαφημιστικών προγραμμάτων “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”, ώστε να διεξαχθεί ο απαραίτητος .

Όπως αναφέρουν στη ερώτησή τους οι Βουλευτές, πληθώρα δημοσιευμάτων υπαινίσσονται αλλοίωση της λίστας σε σχέση με το αρχικό Πρόγραμμα, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί και τα κριτήρια χρηματοδότησης. Τονίζεται δε ότι κοινή επιστολή για το θέμα, απέστειλαν προς τον κ. Πέτσα, τα Δ.Σ. των Ενώσεων Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ), την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, ζητώντας να δοθούν στην δημοσιότητα τα ποσά που χορηγήθηκαν, ανά μέσο ενημέρωσης, αλλά και να ενημερωθούν για τα κριτήρια τα οποία ίσχυσαν για τα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση