Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας
Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας

Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας

Καλούν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α 

Ερώτηση με παράλληλο αίτημα κατάθεσης εγγράφων για το θέμα της ς των ΜΜΕ, υπεβλήθη στη από βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μεταξύ των οποίων και οι και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Την που οι πολίτες καλούνται να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, με πενιχρά ποσά που χορηγούνται με το σταγονόμετρο. Την που η Κυβέρνηση της επέλεξε να μην ενισχύσει εμπροσθοβαρώς την , διατυμπανίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», την ίδια ώρα διένειμε δημόσιο χρήμα αδρά, χωρίς διαφάνεια και σαφή κριτήρια, προκαλώντας την κοινωνία.

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αιτούνται την κατάθεση των εκδοθέντων τιμολογίων και των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ των Μηνών Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2020 των Μέσων Ενημέρωσης που έλα αμοιβή για την προβολή των διαφημιστικών προγραμμάτων “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”, ώστε να διεξαχθεί ο απαραίτητος έλεγχος.

Όπως αναφέρουν στη ερώτησή τους οι Βουλευτές, πληθώρα δημοσιευμάτων υπαινίσσονται αλλοίωση της λίστας σε σχέση με το αρχικό Πρόγραμμα, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί και τα κριτήρια ς. Τονίζεται δε ότι κοινή επιστολή για το θέμα, απέστειλαν προς τον κ. Πέτσα, τα Δ.Σ. των Ενώσεων Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ), την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, ζητώντας να δοθούν στην δημοσιότητα τα ποσά που χορηγήθηκαν, ανά μέσο ενημέρωσης, αλλά και να ενημερωθούν για τα κριτήρια τα οποία ίσχυσαν για τα ΜΜΕ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση