Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Μητρόπουλος: Μακριά από τις προγραμματικές μας θέσεις η πρόταση προς τους θεσμούς
Μητρόπουλος: Μακριά από τις προγραμματικές μας θέσεις η πρόταση προς τους θεσμούς

Μητρόπουλος: Μακριά από τις προγραμματικές μας θέσεις η πρόταση προς τους θεσμούς

Το κείμενο της ελληνικής κυβέρνησης είναι «σαφώς απομακρυσμένο από τις προγραμματικές μας θέσεις» ανέφερε την Δευτέρα ο του ΣΥΡΙΖΑ και της Βουλής, Αλέξης , εκτιμώντας παράλληλα ότι οι δεν θα υπαναχωρήσουν στις .

«Έχω την αίσθηση ότι οι δεν θα κάνουν πίσω, ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη στιγμή για το ζήτημα. Από το ύφος τους, από τα λόγια τους, από το θράσος τους και από την ειρωνεία τους της χθεσινής μέρας, πιστεύω ότι όντως οχυρωμένοι στο κείμενο της 20ης Φλεβάρη δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλε του ANT1.

Για το κείμενο των δανειστών ανέφερε πως «είναι απορίας άξιο και έχει σοκάρει όλους τους Έλληνες, πως μετά από τέσσερις μήνες διαπραγμάτευσης οι δανειστές είχαν το θράσος, είχαν το δικαίωμα να προβάλλουν αυτό το σκληρό κείμενο που στην ουσία είναι μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας«.

Για το ενδεχόμενο εκλογών αναγνώρισε ότι «και για μας θα είναι δυσχερές να πάμε σε με το mail Τσακαλώτου, με τις 47 σελίδες, διότι περίερχει πολλά ζητήματα που είναι μακριά από τις προγραμματικές δηλώσεις».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση