Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο
Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο

Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο

«Σκληρή δουλειά γι τις επόμενες ώρες» προνήγγειλε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη διακοπή για απόψε των εργασιών του Eurogoup.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι στη 1μ.μ. (ώρα Βρυξελλών) και δόθηκε ώστε να υπάρχει προσχέδιο ς μέχρι τις 11 το πρωί.

Προς αυτή την κατεύθυνση απόψε τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα με τους επικεφαλής των θεσμών Ντράγκι, και . Η προηγούμενη του κ. Τσίπρα με τους επικεφαλής των θεσμών νωρίτερα το απόγευμα χαρακτηρίστηκε «δύσκολη», ενώ πηγές άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το παρόν αδιέξοδο ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα, λόγω της αντιπρότασης που έστειλαν οι χαμηλώνοντας τον πήχη των προσδοκιών, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός εξαπέλυε επίθεση εναντίον τους για «περίεργη στάση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύσκεψη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ενόψει της ς του πρωθυπουργού με Γιουνκέρ, Ντράγκι και .

Η έναρξη των συνομιλιών Τσίπρα με Λαγκάρντ, Γιουνκέρ και Ντράγκι ενδέχεται να καθυστερήσει καθώς η ελληνική πλευρά χρειάζεται περισσότερο χρόνο, γράφει στο Twitter ο Πίτερ Σπίγκελ επικαλούμενος διπλωματική πηγή.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση