Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο
Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο

Μεταμεσονύχτια συνάντηση Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ – Eurogroup ξανά αύριο

«Σκληρή δουλειά για τις επόμενες ώρες» προανήγγειλε ο επικεφαλής του ερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη διακοπή για απόψε των εργασιών του Eurogoup.

Η θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι στη 1μ.μ. ( Βρυξελλών) και δόθηκε προθεσμία ώστε να υπάρχει προ ς μέχρι τις 11 το πρωί.

Προς αυτή την κατεύθυνση απόψε τα μεσάνυχτα ( Ελλάδος) ο θα συναντηθεί για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα με τους επικεφαλής των θεσμών Ντράγκι, Λαγκάρντ και ιούνκερ. Η προηγούμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τους επικεφαλής των θεσμών νωρίτερα το απόγευμα χαρακτηρίστηκε «δύσκολη», ενώ πηγές άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το παρόν αδιέξοδο ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα, λόγω της αντιπρότασης που έστειλαν οι θεσμοί χαμηλώνοντας τον πήχη των προσδοκιών, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας  εξαπέλυε επίθεση εναντίον τους για «περίεργη στάση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύσκεψη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με Γιουνκέρ, Ντράγκι και Λαγκάρντ.

Η έναρξη των συνομιλιών Τσίπρα με Λαγκάρντ, Γιουνκέρ και Ντράγκι ενδέχεται να καθυστερήσει καθώς η ελληνική πλευρά χρειάζεται περισσότερο χρόνο, γράφει στο Twitter ο Πίτερ Σπίγκελ επικαλούμενος διπλωματική πηγή.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση