Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κ. Παπανάτσιου: “Στη Βουλή το θέμα της συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων της Eurobank”
Κ. Παπανάτσιου: “Στη Βουλή το θέμα της συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων της Eurobank”

Κ. Παπανάτσιου: “Στη Βουλή το θέμα της συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων της Eurobank”

 

H βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα κατέθεσε στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων την Ανακοίνωση και το Τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων Eurobank Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αφορούν στις θέσεις τους και τα αιτήματά τους σχετικά με την απόφαση της Τράπεζας να κλείσει 25 καταστήματα Πανελλαδικά.

Πιο συγκεκριμένα η Τράπεζα πρόκειται να προβεί στο κλείσιμο 6 καταστημάτων στην , 3 στο νομό Θεσσαλονίκης και 16 στην .

Στο Βόλο κλείνει το ένα από τα τρία εναπομείναντα κατάστημα της Τράπεζας, ενώ στις αρχές της περασμένης δεκαετίας η πόλη αριθμούσε έξι καταστήματα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Eurobank Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο στόχος της Τράπεζας για επίτευξη κερδών για τους μετόχους μετά από μια δεκαετία κρίσης και εν μέσω της πανδημίας, ωθεί τη στην μείωση του λειτουργικού κόστους ακόμα πέρα και από αυτά που ορίζουν τα πλάνα αναδιάρθρωσης.

Οι Τράπεζες τα περασμένα χρόνια ανακεφαλαιοποιήθηκαν τρεις φορές από κρατικά κονδύλια.

Οφείλουν λοιπόν, να υλοποιήσουν σχέδια ανάπτυξης, να στηρίξουν και να χρηματοδοτήσουν την εθνική μας οικονομία και ιδιαίτερα δε την περιφέρεια.

Οφείλουν να μην επιμένουν σε αδιέξοδες λογικές μείωσης κόστους αλλά να λάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην και στην οικονομία.

Η κα με την της ζητάει να εξεταστούν οι προτάσεις του ο Συλλόγου Εργαζομένων Eurobank Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που καλεί την διοίκηση της Τράπεζας να επανεξετάσει το θέμα και να μην προχωρήσει στην περαιτέρω συρρίκνωση του Δικτύου καταστημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση