Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»
Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»

Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία () για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην επιδότηση καυσίμων.

Όπως αναφέρει, η Εθνική στην της άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, τα οποία δικαιούνται απαλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας, δεν μπορούν να κάνουν χρήση του μέτρου της επιδότησης καυσίμων, αν και δικαιούχοι, διότι δεν μπορεί να επαληθευτεί στην σχετική η πληρωμή τελών κυκλοφορίας του οχήματός τους με αποτέλεσμα να τους απορρίπτει το σύστημα.

Επιπρόσθετα, κατά την απόρριψη της αίτησης τους από τη σχετική , σε όσους έχουν απαλλαγή τελών κυκλοφορίας ζητείται βεβαίωση καταβολής τελών κυκλοφορίας από τη που ανήκουν, διαδικασία άκρως γραφειοκρατική και ανέφικτη για που έχουν δυσκολία στη μετακίνηση τους.

Η πρώην υπουργός ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να δοθεί άμεση λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για να μπορέσει μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα της χς να λάβει το επίδομα κίνησης που δικαιούται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση