Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»
Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»

Κ. Παπανάτσιου: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της εφαρμογής του μέτρου επιδότησης καυσίμων στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών, επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (.Α. μεΑ.) για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην καυσίμων.

Όπως αναφέρει, η Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στην επιστολή της άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, τα οποία δικαιούνται απαλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας, δεν μπορούν να κάνουν χρήση του μέτρου της επιδότησης καυσίμων, αν και δικαιούχοι, διότι δεν μπορεί να επαληθευτεί στην σχετική η πληρωμή τελών κυκλοφορίας του οχήματός τους με να τους απορρίπτει το σύστημα.

Επιπρόσθετα, κατά την απόρριψη της αίτησης τους από τη σχετική πλατφόρμα, σε όσους έχουν απαλλαγή τελών κυκλοφορίας ζητείται βεβαίωση καταβολής τελών κυκλοφορίας από τη ΔΟΥ που ανήκουν, διαδικασία άκρως γραφειοκρατική και ανέφικτη για πολίτες που έχουν δυσκολία στη μετακίνηση τους.

Η πρώην υπουργός ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να δοθεί άμεση λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για να μπορέσει μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα της χώρας να λάβει το επίδομα κίνησης που δικαιούται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση