Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κ. Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση επιλέγει τον δρόμο της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Κ. Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση επιλέγει τον δρόμο της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Κ. Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση επιλέγει τον δρόμο της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Την παντελή αδυναμία της κυβέρνησης να χειριστεί την πανδημία και να προστατεύσει τον πληθυσμό χωρίς να καταστρέψει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αντανακλά η πρόσφατη απόφασή της για άνοιγμα του λιανικού εμπορίου εν όψει των γιορτών με τη μέθοδο του «click away».

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι αυτή η θα ωφελήσει τις μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις και αλυσίδες καταστημάτων έναντι των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ. έχει καταθέσει εγκαίρως τις του για λήψη σειράς μέτρων ανακούφισης των πληττόμενων κλάδων όπως η μη επιστρεπτέα ενίσχυση των επιχειρήσεων, η κάλυψη ασφαλιστικού και μισθολογικού κόστους για τους κλάδους που κλείνουν με κρατική εντολή, η της επαγγελματικής στέγης και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης για τα , ενώ πρόσφατα κατατέθηκε με κοστολογημένες για καταβολή του δώρου Χριστουγέννων από το Κράτος και εισόδημα έκτακτης ανάγκης για τα πληττόμενα ειδικά για την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Δυστυχώς η κυβέρνηση επιλέγει το δρόμο της ύφεσης, της καταβαράθρωσης του ΑΕΠ, της διόγκωσης του ιδιωτικού χρέους, της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την πτώχευση μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού (με τη και του προσφάτως ψηφισθέντος πτωχευτικού κώδικα) και τελικά την διάλυση του θετικού οικονομικού κλίματος και της ανάκαμψης που είχε ξεκινήσει κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης του .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ψυχοσάββατο & εορτή  Πεντηκοστής στον ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου #Ψυχοσάββατο - https://t.co/tPkhLnxOHW -

  • Δρομολογούνται με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες για τους πληγέντες αγρότες της Ν. Αγχιάλου - https://t.co/9JktwIy5Ti… -

  • Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου #ΟργανισμόςΛιμένοςΒόλουΑΕ - https://t.co/bdzqwbMq2s -

"Αλιεύοντας" την είδηση