Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Στόχος του  Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποτελεί η άμεση και ουσιαστική αναβάθμιση της ΕΒΕΤΑΜ .Ε. με στόχο τη δυναμική επανεκκίνησή της στην της πιστοποίησης. Γι’ αυτή του την πρόθεση  διαβεβαίωσε την πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών και βουλευτή Ν. Ζέττα Μ. Μακρή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, . Γεωργιάδης, στη μεταξύ τους συνάντηση, παρουσία εκπροσώπων του νέου ΔΣ της Εταιρείας και των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε ότι έχει δώσει εντολή στο νέο Δ.Σ. της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., να συντάξει και να υποβάλει, εντός διμήνου, πλήρες, αναλυτικό και λειτουργικό επιχειρησιακό σχέδιο (business plan) της εταιρείας, το οποίο θα έχει ως όραμα την αναβάθμιση και τον αναπτυξιακό εκσυγχρονισμό αυτής.

Δεδομένου ότι, αφενός η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. είναι το μόνο   πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης και αφετέρου, είναι  εταιρεία  δημόσιου συμφέροντος μικτού χαρακτήρα, το , ως η εποπτεύουσα αρχή της εταιρείας, αποβλέπει στη δυναμική επανεκκίνησή  αυτής αλλά και στην κατάκτηση εξαιρετικά ανταγωνιστικής θέσης της στην εγχώρια πιστοποίησης και ελέγχων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης επεσήμανε ότι επιδιώκει τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία και υποστήριξη των εργαζομένων της εταιρείας και, στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη του την εύλογη αγωνία των εργαζομένων για το της εταιρείας, δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν κοινωνοί του νέου επιχειρησιακού σχεδίου έγκαιρα.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά της να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. και να μοιραστεί μαζί τους τα άμεσα σχέδιά του για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη και αναβάθμιση της εταιρείας, η οποία θα στοχεύει πρωτίστως στη βιωσιμότητα και στην ελκυστική ανταγωνιστικότητα αυτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής από σπίτι Βολιώτισσας #εξιχνίασηκλοπής - https://t.co/Ac91ZkVCTU -

  • Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας Σ.Β.Θ.Σ.Ε.-Π.Θ. #ΠανεπιστήμιοΘεσσαλίας - https://t.co/ICWq96ndIV -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Η ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη-Β. Σποράδες θα είναι επιδοτούμενη - https://t.co/Z5wHctIJxe… -

"Αλιεύοντας" την είδηση