Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η αναβάθμιση και δυναμική επανεκκίνηση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην αγορά πιστοποίησης αποτελεί στόχο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Στόχος του  Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποτελεί η άμεση και ουσιαστική αναβάθμιση της με στόχο τη δυναμική επανεκκίνησή της στην αγορά της πιστος. Γι' αυτή του την πρόθεση  διαβεβαίωσε την πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών και Ν. ς Ζέττα Μ. Μακρή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδης, στη μεταξύ τους συνάντηση, παρουσία εκπροσώπων του νέου ΔΣ της Εταιρείας και των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε ότι έχει δώσει εντολή στο νέο Δ.Σ. της , να συντάξει και να υποβάλει, εντός διμήνου, πλήρες, αναλυτικό και λειτουργικό (business plan) της εταιρείας, το οποίο θα έχει ως όραμα την αναβάθμιση και τον αναπτυξιακό εκσυγχρονισμό αυτής.

Δεδομένου ότι, αφενός η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. είναι το μόνο  ελληνικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης και αφετέρου, είναι  εταιρεία  δημόσιου συμφέροντος μικτού χαρακτήρα, το , ως η εποπτεύουσα αρχή της εταιρείας, αποβλέπει στη δυναμική επανεκκίνησή  αυτής αλλά και στην κατάκτηση εξαιρετικά ανταγωνιστικής θέσης της στην εγχώρια αγορά πιστοποίησης και ελέγχων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης επεσήμανε ότι επιδιώκει τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία και υποστήριξη των εργαζομένων της εταιρείας και, στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη του την εύλογη αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον της εταιρείας, δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν κοινωνοί του νέου επιχειρησιακού σχεδίου έγκαιρα.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά της να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. και να μοιραστεί μαζί τους τα άμεσα σχέδιά του για την ολοκληρωμένη και αναβάθμιση της εταιρείας, η οποία θα στοχεύει πρωτίστως στη και στην ελκυστική ανταγωνιστικότητα αυτής.

"Αλιεύοντας" την είδηση