Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών
Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών

Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών

Διδικτυακή παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ

Η ΑΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει διαδικτυακή με θέμα: Παρουσίαση της νέας δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 13.00.

Η παρουσίαση της δράσης που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς πόρους, θα γίνει διαδικτυακά από τον υπεύθυνο της δράσης Χριστόφορο Κοντοζήση και θα προβληθεί στο YouTube και στα social media (facebook και twitter) της ΑΠ με σκοπό την πλήρη των ενδιαφερομένων πάνω στη Δράση και σε ερωτήματα που έχουν ανακύψει από τη προκήρυξή της.

Η δράση έχει συνολική δημόσια δαπάνη ύψους 30 εκατ.€ και ωφελούμενοί της, είναι , αυτοαπασχολούμενοι – φοροτεχνικοί (φυσικά πρόσωπα) και νομικά πρόσωπα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα, έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία Μητρώα που τηρούνται στο Οικονομικό της ς έως και τις 28/02/2022 και πληρούν τα αναφερόμενα στην αναλυτική πρόσκληση της δράσης.

Σε κάθε ωφελούμενο (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται άπαξ συνολική επιχορήγηση έως 2.000 €, με σκοπό την αναβάθμιση της επιχείρησής του.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται και θα αξιολογηθούν ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή από την Τετάρτη 9/3/2022 και ώρα 12:00 έως την Δευτέρα 18/4/2022 και ώρα 15:00.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση