Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ελβετικά.. POS στη Μύκονο
Ελβετικά.. POS στη Μύκονο

Ελβετικά.. POS στη Μύκονο

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων στο νησί της Μυκόνου στο πλαίσιο της επιχείρησης «Τρίαινα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- εντοπίστηκαν στο κατάστημα της Louis Vuitton στο της Μυκόνου δύο συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί στο Nammos Village.

Μάλιστα στο κατάστημα της Louis Viton στο Nammos Village βρέθηκαν Ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στο Ισπανικό ΙΚΑ και τ ερευνάται η νομιμότητα της πρακτικής αυτής. Τα δύο POS κατασχέθηκαν.

Επίσης στο Καλούα στην Παράγκα της Μυκόνου διαπιστώθηκε, ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, ότι δεν είχαν κοπεί 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών,  που λειτουργεί στον ίδιο χώρο, εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς.  Στο κέντρο επιβλήθηκε 48ωρο .

Ακόμη στο γνωστό Κατρίν στο κέντρο της Μυκόνου κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ.

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χ της Μυκόνου καθώς δεν είχε κόψει 67 13.000 ευρώ.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση