Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο για την οικονομία
Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο  για την οικονομία

Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο για την οικονομία

Εκδήλωση με θέμ ‘'Επνεκκίνηση της πραγματικής ς και χρηματοπιστωτικός τομέας – Προκλήσεις και για έξοδο από την '' συνδιοργανώνουν η  Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της και ο  Τομέας ς Οικονομίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας,  την Τετάρτη 10 Μαϊου στις 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Volos Palace”.

Στην ο Χρήστος Δήμας θα παρουσιάσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την , ο Μανώλης Γραφάκος το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα Κόκκινα Επιχειρησιακά Δάνεια και ο  Ιωάννης Ρουκάς θα παρουσιάσει επιλεγμένες και πραγματικές περιπτώσεις Κόκκινων Επιχειρησιακών Δανείων (case studies) που αντιμετωπίστηκαν στη βάση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα παρεμβάσεων και υποβολής ερωτήσεων.

 

Έκτακτη Συνεδρίαση Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.)

Νωρίτερα, η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση στις 18:00, στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θράκων, ) παρουσία του  Χρίστου Δήμα, αν. τομεάρχη Ανάπτυξης και βουλευτή Κορινθίας.

Κατά την προσέλευσή τους τα μέλη θα πρέπει  να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας ή εναλλακτικά να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη γραμματεία.

Στη σύσκεψη  της ΝΟ.Σ. θα συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.  Η Νομαρχιακή Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μια φορά το χρόνο και έκτακτα ύστερα από απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού. Η ΝΟ.Σ. συγκαλείται για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί τοπικών οργανωτικών θεμάτων, όπως επίσης και επί θεμάτων οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής ευθύνης της.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση