Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο για την οικονομία
Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο  για την οικονομία

Εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο για την οικονομία

Εκδήλωση με θέμα ‘’Επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και χρηματοπιστωτικός τομέας – Προκλήσεις και προτάσεις για έξοδο από την κρίση’’ συνδιοργανώνουν η  Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της και ο  Τομέας Δράσης Οικονομίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας,  την Τετάρτη 10 Μαϊου στις 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Volos Palace”.

Στην εκδήλωση ο Χρήστος Δήμας θα παρουσιάσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση, ο Μανώλης Γραφάκος το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα Κόκκινα Επιχειρησιακά Δάνεια και ο  Ιωάννης Ρουκάς θα παρουσιάσει επιλεγμένες και πραγματικές περιπτώσεις Κόκκινων Επιχειρησιακών Δανείων (case studies) που αντιμετωπίστηκαν στη βάση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα παρεμβάσεων και υποβολής ερωτήσεων.

 

Έκτακτη Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.)

Νωρίτερα, η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει έκτακτη στις 18:00, στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θράκων, Βόλος) παρουσία του  Χρίστου Δήμα, αν. τομεάρχη Ανάπτυξης και βουλευτή Κορινθίας.

Κατά την προσέλευσή τους τα μέλη θα πρέπει  να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας ή εναλλακτικά να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη γραμματεία.

Στη σύσκεψη  της ΝΟ.Σ. θα συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.  Η Νομαρχιακή Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μια φορά το χρόνο και έκτακτα ύστερα από της Γραμματείας Οργανωτικού. Η ΝΟ.Σ. συγκαλείται για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί τοπικών οργανωτικών θεμάτων, όπως επίσης και επί θεμάτων οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής ευθύνης της.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση