Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Μπλόκο ΔΝΤ στα χρήματα Ελλήνων ξενοδόχων
Μπλόκο ΔΝΤ στα χρήματα Ελλήνων ξενοδόχων

Μπλόκο ΔΝΤ στα χρήματα Ελλήνων ξενοδόχων

Στελέχη μεγάλου αμερικάνικου Ταξιδιωτικού Ομίλου των ενημέρωσαν Έλληνες ξενοδόχους ότι στη περίπτωση που τους καταβάλλουν τα οφειλόμενα χρήματα από κρατήσεις του προηγούμενου μήνα θα δεσμευθούν υπέρ του ΔΝΤ.

Στη καταγγελία αυτή προέβη πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Ρέτσος μεταφέροντας ότι τα στελέχη του Ταξιδιωτικού Ομίλου είχαν σχετική ενημέρωση για την εξέλιξη αυτή από αρμόδια υπηρεσία των ως αποτέλεσμα της μη αποπληρωμής της δόσης του δανείου προς το ΔΝΤ.

Όπως ανέφερε στην «Κ» ο κ. Ρέτσος οι Έλληνες ξενοδόχοι ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους στις ότι δεν επιθυμούν την καταβολή των οφειλομένων στη παρούσα φάση προσδοκώντας ότι θα βρεθεί κάποια λύση με το ΔΝΤ και δεν θα γίνει δέσμευση των χρημάτων τους. Η εξέλιξη αυτή όπως σχολίασε ο κ. Ρέτσος δυσχεραίνει τις συναλλαγές των τουριστικών επιχειρηματιών και όχι μόνο με εταιρείες των ΗΠΑ.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση