Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ
Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ

Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ

Να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, ζητά με ψήφισμά της η ολομέλεια της Διοίκησης της , η οποία συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες εξελίξεις.

«Για τη », αναφέρεται στο , «η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων». Ωστόσο η Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει το ερώτημα του δημοψηφίσματος «ψευδεπίγραφο και διχαστικό» και θεωρεί ότι «ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του ”καίγεται” μέσα σ’ ένα πλαίσιο ”τεχνητών διλημμάτων” και ”χρονικών ασφυξιών” που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας».

Η ΓΣΕΕ εκτιμά επίσης ότι «άφρονες επιλογές ακραίων εντός και εκτός εξωθούν την πατρίδα μας σε περιπέτειες» και προσθέτει ότι είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους , με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης».

«Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην και στο » καταλήγει το της ΓΣΕΕ.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση