Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ
Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ

Απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά η ΓΣΕΕ

ποσυρθεί το δημο, ζητά με ψήφισμά της η ολομέλεια της Διοίκησης της , η οποία συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες εξελίξεις.

«Για τη ΓΣΕΕ», αναφέρεται στο , «η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων». Ωστόσο η Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει το ερώτημα του δημοψηφίσματος «ψευδεπίγραφο και διχαστικό» και θεωρεί ότι «ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του ”καίγεται” μέσα σ' ένα πλαίσιο ”τεχνητών διλημμάτων” και ”χρονικών ασφυξιών” που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας».

Η ΓΣΕΕ εκτιμά επίσης ότι «άφρονες επιλογές ακραίων εντός και εκτός Ελλάδα εξωθούν την μας σε περιπέτειες» και προσθέτει ότι είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους , με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής ς και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης».

«Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ» καταλήγει το ψήφισμα της ΓΣΕΕ.

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση