Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου
Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου

Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο αμερικανός Οικονομικών προσφέρθηκε να παραμείνει σε επαφή με τον Ελληνα πρωθυπουργό και τα άλλα μέρη της διαπραγμάτευσης στην και τους διεθνείς οργανισμούς, κατά το νέο τηλεφώνημα που είχαν οι δύο άνδρες σήμερα.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, οι δύο άνδρες μίλησαν σήμερα το πρωί, καθώς ο κ. Λιου βρίσκεται στην για την αυριανή Σύνοδο του στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο  κ. Λιου «σημείωσε ότι το υπουργείο των Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα από κοντά», και τόνισε εμφατικά ότι «βρίσκεται σε επαφή με όλα τα μέρη – συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ».

Οπως είπε ο εκπρόσωπος, ο κ. Λιου «συνεχίζει να τους παραινεί όλους» να βρουν κοινό έδαφος και να φτάσουν γρήγορα σε συμφωνία, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι «αν δεν υπάρξει για τη μελλοντική πορεία αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει άμεσες δυσχέρειες στην Ελλάδα και ευρεία αβεβαιότητα για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία».

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση