Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου
Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου

Ανοιχτή γραμμή Τσίπρα – Λιου

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο αμερικανός Οικονομικών Τζακ Λιου προσφέρθηκε να παραμείνει σε επαφή με τον Ελληνα πρωθυπουργό και τα άλλα μέρη της διαπραγμάτευσης στην και τους διεθνείς οργανισμούς, κατά το νέο που είχαν οι δύο σήμερα.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών των , οι δύο μίλησαν σήμερα το πρωί, καθώς ο κ. Λιου βρίσκεται στην για την αυριανή Σύνοδο του στη . Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο  κ. Λιου «σημείωσε ότι το υπουργείο των Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση στην από κοντά», και τόνισε εμφατικά ότι «βρίσκεται σε επαφή με όλα τα μέρη – συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ».

Οπως είπε ο εκπρόσωπος, ο κ. Λιου «συνεχίζει να τους παραινεί όλους» να βρουν κοινό έδαφος και να φτάσουν γρήγορα σε , επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι «αν δεν υπάρξει για τη μελλοντική πορεία αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει άμεσες δυσχέρειες στην και ευρεία αβεβαιότητα για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία».

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση