Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Οικογένεια Π. Φύσσα: Ελάχιστη δικαίωση η απόφαση του δικαστηρίου
Οικογένεια Π. Φύσσα: Ελάχιστη δικαίωση η απόφαση του δικαστηρίου

Οικογένεια Π. Φύσσα: Ελάχιστη δικαίωση η απόφαση του δικαστηρίου

«Επτά χρόνι πό την στυγνή του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει», αναφέρει η σε ανακοίνωσή της η του Παύλου Φύσσα για την επέτειο ς του τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Κερατσίνι.

«7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στις 7 Οκτωβρίου του 2020 αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής ς.

«Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 θα εκδοθεί η απόφαση των δικαστών επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων, μετά την ολο πολυετούς ακροαματικής διαδικασίας για τη διερεύνηση επ' ακροατηρίου της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Η δίκη με πλήθος κατηγορουμένων και διαδίκων, φτάνει στο τέλος της μετά από διαδικασία πέντε και πλέον ετών, και μετά την ολο των αγορεύσεων των συνηγόρων τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί μοιραία λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση