Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες
Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες

Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες

Ο «Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες» αποτελεί μια νέα ηλεκτρονική έκδοση της ΕΕΤΤ, η οποία απευθύνεται στις επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες και τις ενημερώνει για τις διαθέσιμες επιλογές και δυνατότητες.

Ειδικότερα, ο «Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες» ενημερώνει τις επιχειρήσεις για τις υπηρεσίες που έχουν στη διάθεσή τους στους τομείς της Καθολικής Υπηρεσίας και των ταχυμεταφορών, ανά κατηγορία επιλογών, όπως επιστολές, δέματα, λογαριασμοί, ομαδικές αποστολές, εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχονται συμβουλές σχετικά με τα απαραίτητα βήματα για την επιλογή εταιρίας ταχυδρομικών υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων ως χρηστών και για θέματα αποζημιώσεων.

Επίσης, o Οδηγός ενημερώνει για το σχετικό νομοθετικό-κανονιστικό πλαίσιο και τον ρόλο της ΕΕΤΤ στην αγορά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΕΤΤ για την επαρκή ενημέρωση των χρηστών ταχυδρομικών υπηρεσιών, ώστε να προβαίνουν στις κατάλληλες, με βάση τις ανάγκες τους, επιλογές.

Ο Οδηγός είναι διαθέσιμος στο www.eett.gr.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ελεύθερος ο 57χρονος που κατείχε περισσότερα από 16 παλιά #όπλα #δικαστήριο #καραμπίνα… - https://t.co/ZfO9N2RkqN -

  • Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών #ΑστυνομικόΤμήμα… - https://t.co/f4SLpYvmJ1 -

  • Ολυμπία Τελιγιορίδου: Επίλυση προβλημάτων στην εφαρμογή της οικοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων… - https://t.co/T6T42RQilV -

"Αλιεύοντας" την είδηση