Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » «Οχυρό» γύρω από Βουλή και Μαξίμου, λόγω ασφαλιστικού
«Οχυρό» γύρω από Βουλή και Μαξίμου, λόγω ασφαλιστικού

«Οχυρό» γύρω από Βουλή και Μαξίμου, λόγω ασφαλιστικού

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η αστυνομία στο κέντρο της ς, λόγω της ψήφισης του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο συζητείται από σήμερα, Σάββατο στην Ολομέλεια της ς.

Στο Μέγαρο στήθηκαν κάγκελα ψηλά στην δου Αττικού, και γύρω από τη και το θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς για Σάββατο και Κυριακή είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που αναμένεται να κορυφωθούν το απόγευμα της Κυριακής, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Κλειστός ο Εθνικός Κήπος

Παράλληλα, με απόφαση της αστυνομίας κλειστός παραμένει ο Εθνικός Κήπος, στις εισόδους του οποίου έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση:

«Κατόπιν εντολής της αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».

Κατάληψη αστυνομικών στα γραφεία

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί, μέλη της ς Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό – .

Οι αστυνομικοί ανήρτησαν πανό και παρέμειναν στο για μερικά λεπτά, ενώ σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«Αγωνιζόματε για να αποτρέψουμε την ασφαλιστική λαίλαπα, πείθοντας τους κυβερνητικούς εταίρους και την Κυβέρνηση ότι το λειτούργημα του Αστυνομικού είναι σκανδαλωδώς απαράδεκτο, να τίθεται στη ζυγαριά των «θεσμών», δήθεν για το καλό των εργαζομένων και της χώρας».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση