Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Οχι» του Ποταμιού σε συνεργασία με την Δημοκρατική Συμπαράταξη
«Οχι» του Ποταμιού σε συνεργασία με την Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Οχι» του Ποταμιού σε συνεργασία με την Δημοκρατική Συμπαράταξη

με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου επανέφερε την πρότασή του από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι δεν θα προχωρήσει σε με την .

«Η πρότασή μας όπως διατυπώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου περιγράφει με σαφήνεια όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να συγκροτηθεί ένα Κίνημα δυνατό, που θα καθορίζει τις εξελίξεις και θα δίνει λύσεις. Ένα Κίνημα που θα συσπειρώσει τους που ασφυκτιούν από τις οπισθοδρομικές και λαϊκίστικες πολιτικές, όλους αυτούς που γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θεωρούν λύση την συντηρητική » σημειώνει και προσθέτει .

«Οι στιγμές απαιτούν από όλους να ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους. Οι δεν θα δεχθούν μεσοβέζικες και παλιές λύσεις.  Η πρόταση για ένταξη όλων των δυνάμεων σε ένα από τα υφιστάμενα σχήματα δεν συσπειρώνει τους προοδευτικούς και αφορά κυρίως τους της πολιτικής.

Πρέπει να τολμήσουμε και να κινηθούμε άμεσα. Να κάνουμε το δύσκολο και αναγκαίο. Να αλλάξουμε τη ροή των γεγονότων. Για να δώσουμε  ελπίδα και προοπτική .

Προέχει η συμφωνία για τις πολιτικές προτεραιότητες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση