Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ο Β. Λεβέντης ζητά από τον Γ. Καρρά να παραδώσει την έδρα του
Ο Β. Λεβέντης ζητά από τον Γ. Καρρά να παραδώσει την έδρα του

Ο Β. Λεβέντης ζητά από τον Γ. Καρρά να παραδώσει την έδρα του

Σφοδρή επίθεση εξπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, , κτά την ομιλία του στη στον πρώην βουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Γεώργιο Καρρά, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τον βουλευτή και μάλιστα σε αυστηρό ύφος να παραδώσει την έδρα του καθώς «η έδρα αυτή ανήκει στην Ένωση Κεντρώων».

Ο πρόεδρος του κόμματος έδειξε ενοχλημένος σε προσωπικό επίπεδο από την κίνηση του πρώην συνεργάτη του, καθώς αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του και μάλιστα σε προσωπικό τόνο στον βουλευτή που αποχώρησε.

«Ήταν ένας οικογενειακός μου φίλος, ήταν έντιμος και καλός . Είχαμε φιλία 30 ετών. Τρεις-τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές όταν τον όρισα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο έκανε ένα μεγάλο ατόπημα. Ψήφισε υπέρ του να μην παραπεμφθούν βουλευτές της ΧΑ σε . Ήρθε κλαίγοντας να μου υποβάλει την παραίτησή του. Αλλά δεν καταστρέφεται ένας με μια φορά και έπεισα το κόμμα και τον ίδιο να παραμείνει».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «είναι  άριστος , έντιμος άνθρωπος απλώς δεν μου κάνει ως συνεργάτης, γιατί εγώ θέλω συνεργάτες να ματώνουν. Και του θυμίζω ότι εγώ δεν βρήκα κάποιον Λεβέντη να με βάλει στην βουλή εύκολα . Εκείνος βρήκε. Και να ξέρει  ότι αν δεν παραδώσει την έδρα θα έχει να κάνει με την , βγαίνοντας από το του» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση