Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης
Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης

Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης

Διευκρινίσεις μετά την νέ επίθεση του Πάνου Κμμένου ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δημοσιογραφικού site protagon.gr δίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ως γνωστόν ο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του protagon.gr από την άνοιξη του 2014. Ο Αμυνας συνέχισε την αντιπαράθεση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, παρουσιάζοντας απάντηση της Ε σύμφωνα με την οποία το όνομα protagon εξακολουθεί να είναι κατοχυρωμένο από τον κ. Θεοδωράκη. αντιτείνει ότι δεν κατέχει καμία μετοχή και πως η κατοχύρωση του ονόματος δεν συνιστά ιδιοκτησιακή σχέση.

Με ειρωνικό ύφος το Ποτάμι επαναλαμβάνει «γιατί η συνεννόηση με μερικούς είναι δύσκολη ακόμη και για τα απλά ελληνικά» ότι:

Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14 γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών.

Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον Α.Ε.).

Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.

Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς νομικής και ς αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον Α.Ε.

Και το Ποτάμι καταλήγει αιχμηρά: «Βέβαια όλη αυτή η συζήτηση που προκαλεί ο πολυπράγμων Αμύνης είναι εντελώς εκ του περισσού καθότι ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως ήδη έχει δηλώσει θα υπερασπισθεί στο το δικαίωμα των δημοσιογράφων να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς να τους κυνηγά με αγωγές κανένας πολιτικός πόσο μάλλον ένας Καμμένος».

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση