Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης
Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης

Ο Θεοδωράκης απαντά στον Καμμένο για το protagon.gr: Σε απλά ελληνικά, δεν είμαι ιδιοκτήτης

Διευκρινίσεις μετά την νέα του Πάνου Καμμένου ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δημοσιογραφικού site protagon.gr δίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του protagon.gr από την άνοιξη του 2014. Ο υπουργός Αμυνας συνέχισε την με τον επικεφαλής του Ποταμιού, παρουσιάζοντας απάντηση της ΕΕΤΤΕ σύμφωνα με την οποία το όνομα protagon εξακολουθεί να είναι κατοχυρωμένο από τον κ. Θεοδωράκη. Το αντιτείνει ότι δεν κατέχει καμία μετοχή και πως η κατοχύρωση του ονόματος δεν συνιστά ιδιοκτησιακή σχέση.

Με ειρωνικό ύφος το επαναλαμβάνει «γιατί η συνεννόηση με μερικούς είναι δύσκολη ακόμη και για τα απλά ελληνικά» ότι:

Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14 γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών.

Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον .Ε.).

Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.

Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς νομικής και πληροφορικής αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον .Ε.

Και το Ποτάμι καταλήγει αιχμηρά: «Βέβαια όλη αυτή η συζήτηση που προκαλεί ο πολυπράγμων υπουργός Αμύνης είναι εντελώς εκ του περισσού καθότι ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως ήδη έχει δηλώσει θα υπερασπισθεί στο δικαστήριο το δικαίωμα των δημοσιογράφων να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς να τους κυνηγά με αγωγές κανένας πολιτικός πόσο μάλλον ένας ».

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση