Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα
O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα

O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα

Τα θέματα της ημερίδας ήταν οι θεσμικές αλλαγές και εκλογικά στο « Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, Ν.4555/2018» και αλλαγές στα των ΟΤΑ και τη Δημοτική Περιουσία -Οικονομική Διοίκηση – Διαχείριση.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε ο γενικός του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πουλάκης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν οι εισηγήτριες του τμήματος Οργάνωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών Παρασκευή Γεωργακοπούλου και Δέσποινα Νάσαινα, ο εισηγητής του τμήματος Οργάνωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β' Βαθμού Γεώργιος Χρυσάφης και η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών Μαρία Μαυραγάνη.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ο συντονιστής είχε σύντομη συζήτηση με την αναπληρώτρια καθηγήτρια του Αριστοτέλειου ς και πρόεδρο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Ιφίγενεια Καμτσίδου σχετικά με τα αυτοτελή ς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όπως αυτά θα λειτουργήσουν μετά την έκδοση των νέων οργανισμών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Παράλληλα ο κ.Ντίτορας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την Μαρία Μαυραγάνη για θέματα που αφορούν τις ενόψει της έκδοσης των νέων οργανισμών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση