Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα
O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα

O συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας σε ημερίδα για τον Κλεισθένη στα Ιωάννινα

Ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, μετέβη την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στα Ιωάννινα προκειμένου να παραστεί στην ημερίδα με θέμα « Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι –Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.)

Τα θέματα της ημερίδας ήταν οι και εκλογικά στο « Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, Ν.4555/2018» και αλλαγές στα έσοδα των και τη Δημοτική Περιουσία -Οικονομική Διοίκηση – Διαχείριση.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε ο γενικός του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πουλάκης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν οι εισηγήτριες του τμήματος Οργάνωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών Παρασκευή Γεωργακοπούλου και Δέσποινα Νάσαινα, ο εισηγητής του τμήματος Οργάνωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β’ Βαθμού Γεώργιος Χρυσάφης και η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών Μαρία Μαυραγάνη.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ο συντονιστής είχε σύντομη συζήτηση με την αναπληρώτρια καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Ιφίγενεια Καμτσίδου σχετικά με τα αυτοτελή εκπαίδευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όπως αυτά θα λειτουργήσουν μετά την έκδοση των νέων οργανισμών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Παράλληλα ο κ.Ντίτορας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την Μαρία Μαυραγάνη για θέματα που αφορούν τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις ενόψει της έκδοσης των νέων οργανισμών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση