Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Ν. Αλιβιζάτος στο Επικρατείας του Ποταμιού
Ο Ν. Αλιβιζάτος στο Επικρατείας του Ποταμιού

Ο Ν. Αλιβιζάτος στο Επικρατείας του Ποταμιού

Άλλη μια έκπληξη μετά από αυτήν του κ. Νικηφόρου Διαμαντούρου, ο οποίος, ως γνωστόν, τέθηκε επικεφαλής στο του Ποταμιού, επιφύλασσε ο Στ. Θεοδωράκης, καθώς στην τελευταία τιμητική θέση δέχθηκε να είναι κ. Νίκος Αλιβιζάτος. Σημειωτέον, δε, ότι είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός συνταγματολόγος δέχεται να εκτεθεί με ενεργό τρόπο στην πολιτική, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει από μέρες υπονοήσει ότι πολλά από τα πρόσωπα που «στρατεύονται» στα ψηφοδέλτιά του θα είναι οι υπουργοί που θα προτείνει αν συμπράξει στην επόμενη κυβέρνηση.

«Βρέθηκα σε έναν χώρο που δεν είχα ποτέ αποπειραθεί να δοκιμάσω στο παρελθόν, διότι τέτοιες ώρες δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να καθόμαστε σπίτια μας, αλλά να παίρνουμε τις ευθύνες μας», είπε ο κ. Αλιβιζάτος στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου, ενώ και ο κ. Διαμαντούρος αιτιολόγησε την αντίστοιχη απόφασή του με την «παρ’ ολίγον καταστροφή στην οποία οδηγήθηκε η χώρα» και την ανάγκη, όπως είπε, «να λειτουργήσουμε ως υπεύθυνοι στηρίζοντας έναν χώρο ο οποίος προσπαθεί να προαγάγει μία ευρωπαϊκή και ορθολογική προσέγγιση στα πράγματα, προσπαθώντας να βοηθήσει τη χώρα να βγει από τα σημερινά της αδιέξοδα».

Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου έχει ως εξής. Στη δεύτερη θέση τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης και ακολουθούν o μηχανολόγος Θανάσης Σκόκος, ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης, ο οικονομολόγος Μάνος Ματσαγγάνης, ο πρώην Βασίλης Μαρκής, η καθηγήτρια βυζαντινής τέχνης Ιόλη Καλαβρέζου, η εκπρόσωπος του κινήματος «Ευρώπη – Οικολογία» Λενιώ Μυριβήλη, ο επικεφαλής της κίνησης «Μπροστά» Παναγιώτης Βλάχος, η δημοσιογράφος Γιάννα Μπαλή και ο ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση