Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ο επίτροπος Βιτένις Αντρουκάιτις στην Ελλάδα
Ο επίτροπος Βιτένις Αντρουκάιτις στην Ελλάδα

Ο επίτροπος Βιτένις Αντρουκάιτις στην Ελλάδα

Σήμερ είνι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και, με την ευκαιρία αυτή, ο επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων  Βιτένις Αντρουκάιτις βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει στην που διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το ελληνικό .

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής ς Προκόπη Παυλόπουλο και με τον Έλληνα υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, για να συζητήσουν τη σημασία του ελέγχου του καπνού στην του καρκίνου.

 Την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου, ο επίτροπος θα επισκεφθεί το Ογκολογικό Παίδων ΕΛΠΙΔΑ, όπου θα έχει την τιμή να λάβει το «Βραβείο Αλληλεγγύης της ΕΛΠΙΔΑΣ» σε αναγνώριση του υ του και της υποστήριξής που προς τις προσπάθειες που καταβάλλονται εκεί.

 Ο επίτροπος  Αντρουκάιτις δήλωσε: «Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου αποτελεί σημαντικό μέρος της αντιμετώπισης της εν λόγω νόσου από εμάς, καθώς ενισχύει τη συλλογική μας φωνή. Ως , αλλά και ως κάποιος που έχασε προσφιλή του πρόσωπα από τη νόσο αυτή, θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των ανθρώπων από μια τόσο επώδυνη εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε τον έλεγχο του καπνού στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Κάθε που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί είναι απαράδεκτος για μένα.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση