Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα
Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα

Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα

Την έκπληξή του για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της στις για το ζήτημα της ονομασίας που διεξάγονται υπό την αιγίδα του , Βάσκο αουμόφσκι, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας ίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε πλήρως από αυτές και εκτίμησε ότι αυτές έγιναν περισσότερο για «εσωτερική κατανάλωση».

Πάντως, ο Νίκολα Νιτμιτρόφ, σημείωσε ότι με τις δηλώσεις αυτές του Ναουμόφσκι δημιουργείται πρόβλημα, αφής στιγμής που αυτές ακούστηκαν και μεταδόθηκαν στην Ελλάδα.

Ο Βάσκο Ναουμόφσκι τοποθετήθηκε εκπρόσωπος της στις στον από την προηγούμενη , εκείνη του VMRO-DPMNE, στην οποία μάλιστα ένα διάστημα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της ς, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, σε χθεσινοβραδινή συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, ανέφερε ακόμη ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει σύντομα συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Ο Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις των δύο χωρών είναι αφοσιωμένες στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις και η επικοινωνία που έχει αυτός με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά είναι ανοιχτές και ειλικρινείς.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση