Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Νέο κείμενο συμφωνίας θα συντάξουν οι θεσμοί
Νέο κείμενο συμφωνίας θα συντάξουν οι θεσμοί

Νέο κείμενο συμφωνίας θα συντάξουν οι θεσμοί

Στη ενός αναθεωρημένου κειμένου συμφωνίας (MoU) αναμένεται να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας το απόγευμα της Δευτέρας, ενσωματώνοντας όλες τις και τις παρατηρήσεις σε σχέση με το κείμενο που παρέδωσαν την το πρωί στην .

Στην νέα εκδοχή του κειμένου συμφωνίας θα περιλαμβάνονται τροποποιήσεις σε σχέση με την αρχική μορφή του κειμένου, όπως αυτές προέκυψαν από τις συζητήσεις των δύο πλευρών χθες και σήμερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, η ελληνική πλευρά αναμένεται να τοποθετηθεί επί του νέου κειμένου εντός των επόμενων ωρών από τη στιγμή που θα το λάβει. Επί της ουσίας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συσκέψεις Αθήνας – δανειστών κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μία προσπάθεια σύγκλισης των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι είναι προγραμματισμένο οι εκπρόσωποι των θεσμών να αναχωρήσουν από την την Τρίτη το μεσημέρι και έως το απόγευμα της Δευτέρας δεν είχε αλλάξει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση