Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νεκρός βρέθηκε 32χρονος «δραπέτης» από το Δαφνί
Νεκρός βρέθηκε 32χρονος «δραπέτης» από το Δαφνί

Νεκρός βρέθηκε 32χρονος «δραπέτης» από το Δαφνί

Νέο περισττικό που εγείρει ξνά ερωτήματα σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας στη νοσηλεία ασθενών στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί συνέβη προχθές το βράδυ. Ενας 32χρονος ασθενής το «έσκασε» από το Δαφνί και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε κοντά στο Δάσος Χαϊδαρίου. Ο ασθενής εισήλθε στο νοσοκομείο για νοσηλεία την περασμένη Τετάρτη με εισαγγελική εντολή. Μία ημέρα μετά αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη του, κόβοντας τις φλέβες του.

Κατά τη μεταφορά του από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου διέφυγε της προσοχής του προσωπικού και «δραπέτευσε» από το νοσοκομείο. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι ο 32χρονος βρέθηκε στο τέρμα της οδού Παπαναστασίου, κοντά στο Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νοσηλευόμενος έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Αρχικά η για το περιστατικό ανατέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ς. Ωστόσο, αστυνομικές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία ή , πιθανόν από πτώση από ύψος. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση