Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νεκρός και σε κατάσταση σήψης βρέθηκε ο σχεδιαστής Λούης Γεράρδος
Νεκρός και σε κατάσταση σήψης βρέθηκε ο σχεδιαστής Λούης Γεράρδος

Νεκρός και σε κατάσταση σήψης βρέθηκε ο σχεδιαστής Λούης Γεράρδος

 Εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο του ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος.

O πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας με διεθνή καριέρα, αλλά άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Το εξαιρετικά περίεργο είναι ότι ο διάσημος σχεδιαστής, παρά το γεγονός ότι έντυνε τη μισή Ελλάδα και κάποτε το θέατρο αλλά και πασίγνωστες προσωπικότητες του εξωτερικού, δεν αναζητήθηκε εδώ και περίπου 30-35 μέρες από κανέναν. Βρέθηκε μπρούμυτα, στο κρεβάτι του, γυμνός.

Ο Λούης Γεράρδος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80. Προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση δημιούργησε τα κοστούμια σε πολλές θεατρικές παραστάσεις της. Είχε κάνει και εξώφυλλο στο Elegance με ρούχα Λούης Γεράρδος από την Σίντυ Κρόφορντ.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση