Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νεκρός 15χρονος από προπέλα ταχύπλοου στους Παξούς
Νεκρός 15χρονος από προπέλα ταχύπλοου στους Παξούς

Νεκρός 15χρονος από προπέλα ταχύπλοου στους Παξούς

Η νκοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στο νησί των Παξών όταν 15χρονος, πιθανόν  Αμερικανός υπήκοος, τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους που νοίκιασε ο του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος πιθανόν έξωθεν της θαλάσσιας περιοχής του Μογγονησίου που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τους Παξούς.

το σκάφος επέβαιναν ο πατέρας ως χειριστής με τα τρία παιδιά του. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε στη με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει η προπέλα.

Έπειτα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η ανακοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας αναφέρει: 
«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παξών από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός ατόμου από προπέλα σκάφους στον παλαιό λιμένα άιου Παξών.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ήδη παρευρισκόταν ιατρός του Κέντρου Υγείας Παξών, ο οποίος διαπίστωσε το θάνατο του ανωτέρω αλλοδαπού ηλικίας 15 ετών.
Συγκεκριμένα, ο 15χρονος, επέβαινε στο ενοικιαζόμενο Τ/Χ ”ΥΔΡΟΧΟΟΣ” Τ.Σ. 4150 με Κυβερνήτη τον 54χρονο πατέρα του, καθώς ακόμα και με δύο ανήλικους αλλοδαπούς, ηλικίας 17 και 15 ετών. Κατά τη διάρκεια του πλου στη θαλάσσια περιοχή περίπου μισό ναυτικό μίλι έξω από τον παλαιό λιμένα άιου Παξών, και με κατεύθυνση νότια της ν. Παξών, ο 15χρονος έπεσε στη , με αποτέλεσμα το τραυματισμό του από την προπέλα του ίδιου σκάφους.
Με μέριμνα του πατέρα του, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, ενώ από το Σταθμό Παξών που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 54χρονος, ο οποίος αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος.
Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τη δι νεκροψίας – ς».
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση