Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νεκρό βρέφος τριών μηνών από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά
Νεκρό βρέφος τριών μηνών από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά

Νεκρό βρέφος τριών μηνών από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, έπειτα από την επίθεση του σκύλου, ράτσας , της οικογένειάς του μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, διερευνά η αστυνομία.

Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Τι κατέθεσε η μητέρα του άτυχου βρέφους

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα, παρουσία ψυχιάτρου, η της μητέρας του άτυχου βρέφους δύο μηνών που έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί από επίθεση του της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι  προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.

Όπως αναφέρει η μητέρα το σκυλί κατάφερε να σκίσει την σίτα για να μπει στο σαλόνι, όπου και επιτέθηκε στο .

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Κατά το χρόνο του τραγικού περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί.

Αυτό θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό.

Κατόπιν τούτου ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο, διαμένοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως κανείς δεν είχε δει ποτέ τα παιδιά της οικογένειας να έρχονται σε επαφή μαζί του.

To βρέφος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων από τη μητέρα του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

H ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση