Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα
Εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα

Εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα

εκροί εντοπίστηκαν και οι δύο άνδρες που αγνοούνταν από την Παρασκευή στην περιοχή της Κερατέας μετά τις ολονύχτιες έρευνες της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και της ελληνικής αστυνομίας.

Το στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ορμητικά , την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στην Κερατέα, και καξε στην κοίτη τος.

Ο του αυτοκινήτου εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου.

Χθες βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο η σύζυγος του ενός εκ των δύο και σήμερα από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε η τραγωδία με την ανεύρεση και των δύο αγνοούμενων. Συγκεκριμένα, τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου τη σορό της 66χρονης ς στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ μέχρι πρότινος αγνοούταν τόσο ο σύζυγός της, 67 ετών, όσο και ένας γείτονας 64 ετών που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι επέβαινε στο αυτοκίνητο γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει στην αγορά για ψώνια, λόγω της νεροποντής.

Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους είχαν χαθεί με αποτέλεσμα ο γιος του αντρόγυνου να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές δηλώνοντας την .

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση